Logo The Project Composer

Voor The Event Composer ligt projectmanagement in het verlengde van eventmanagement. De definitie van een evenement is ‘een verplaatsbare georganiseerde gebeurtenis’. Een project komt op hetzelfde neer alleen is het mogelijk dat de tastbare locatie ontbreekt. Een website lanceren is bijvoorbeeld ook een georganiseerde gebeurtenis alleen is het geen evenement die je daadwerkelijk kunt bezoeken. Bij zowel event- als projectmanagement gaat het om het organiseren, structureren, voorbereiden en uitvoeren en dat is juist waar The Event Composer goed in is! ‘Zij regelt het wel even’ is een veelgehoorde uitspraak.

Projectmanagement

Als projectmanager bewaak ik de onderliggende processen, overzie ik alles vanuit die belangrijke helicopterview en zorg ik ervoor dat de betrokken partijen weten wat er wanneer opgeleverd moet worden. ‘De touwtjes in handen hebben’, ‘Getting things done’, ‘Making the impossible possible’, allemaal termen die van toepassing zijn! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Arjan Ahout

Eigenaar Bouwcenter Van Hoppe | Centen

“Marsha Damen heeft de afgelopen 3 jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan het verder ontwikkelen van de webshops bij Bouwcenter Van Hoppe | Centen. Door haar zelfstandige en vastberaden manier van werken heeft zij, samen met enkele collega’s, de expansie drift waar kunnen maken. Hierbij zorgde Marsha er ook voor dat continuïteit en rendement niet uit het oog werden verloren. Ik ben er dus van overtuigd dat haar eigen ambitie voor de toekomst geborgd is en wens haar ook veel zakelijk succes toe.”

Directeur Bouwcenter Arjan Ahout