Logo The Balloon Composer Rood

Wat nu The Event Composer is, is in 2008 ontstaan als Clown Mika Entertainment. Met het plezier wat ik haal uit (kinder) entertainment en het zogenaamde ballon modelleren (of ballonvouwen) moest dit wel een onderdeel van mijn bedrijf worden.

Kinderentertainment compleet ontzorgen!

Met The Balloon Composer kan ik het kinderentertainment compleet ontzorgen. Een springkussen huren, een kidscorner verzorgen of een compleet kinderfeest organiseren en (tweetalig) hosten? We bespreken je wensen graag!

Ballonartiest of ballonnenclown (mét karikaturen!)

Je kunt ook bij mij terecht voor een ballonnenclown, ballonartiest of ballonkarikaturist! Ik werk op landelijk niveau samen met clowns en artiesten die van alle markten thuis zijn. Ben je juist op zoek naar entertainment of een ballonnenclown die tijdens een evenement grote aantallen kinderen kan voorzien van een hondje, muis of olifant? Of zoek je juist een ballonartiest die alles kan maken van ballonnen? Nieuw bij ons zijn ballonkarikaturen! Een karikaturist tekent een hilarisch portret maar wij kunnen mensen namaken met ballonnen, inclusief verschillende haarkleuren, kleding en accessoires! Een gegarandeerde lach op ieders gezicht.

Ballondecoraties

Ook voor diverse ballondecoraties ben je bij mij aan het goede adres. Wij kunnen alles maken! Niet alleen een ballonnenboog of ballonnenpilaar maar ook juist een ballondecoratie afgestemd op jouw locatie en wensen.