livestreamen

In samenwerking met DeUitvaartLive.nl livestreamen wij uitvaarten en andere evenementen

Livestreamen zonder wifi en stroom

Wij hebben geen stroom of wifi nodig om de livestream op te kunnen zetten. Geen kabels of grote camera’s waardoor wij ons flexibel maar bescheiden door de ruimte kunnen verplaatsen. Een livestream op een buiten-locatie zoals een begraafplaats is daardoor mogelijk.

Downloadbare beelden

U ontvangt na uw reservering een link naar de livestream pagina. Via dezelfde link kunnen (condoleance) berichten geplaatst worden welke u achteraf kunt downloaden. Ook de volledige livestreamvideo is tot twee weken na het event beschikbaar als download. Natuurlijk personaliseren wij de pagina indien gewenst met bijvoorbeeld een foto of logo.

Same day edit

Wilt u de livestreamopname als een blijvende herinnering bewaren? Naast dat u de complete livestreamvideo kunt downloaden bieden wij tevens een same-day-edit compilatie aan. U ontvangt binnen 24 uur een gemonteerde video van ongeveer vijf minuten die de belangrijkste momenten van het evenement weergeeft. Uw eigen inbreng op het gebied van gewenste quotes, gebeurtenissen en/of muziekvoorkeur is hierbij welkom maar niet vereist.

Set om te livestreamen
5/5

“Marsha heeft voor ons de livestream van de uitvaart van onze (schoon)vader en opa verzorgd. Alles was prima in beeld gebracht en op deze manier konden wij er toch bij zijn wat voor ons heel waardevol was. De communicatie met Marsha verliep heel soepel, en zij heeft ter plekke zelfstandig de juiste beslissingen genomen, waardoor wij nergens omkijken naar hadden. Ik kan het iedereen die niet aanwezig kan zijn bij een uitvaart van harte aanbevelen.”

Jeroen Roos