WIE IS THE EVENT COMPOSER?

Marsha Damen

Mijn naam is Marsha Damen en ik ben sinds dit jaar de trotse eigenaar van The Event Composer! Ik ben creatief, optimistisch én beschik over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Een uitdaging, daar hou ik van! Een uniek evenement organiseren en creëren vind ik ook erg fijn! Wil je bijvoorbeeld trouwen op een locatie waar dit standaard niet mogelijk is? Als weddingplanner kan ik de hele organisatie van je bruiloft uit handen nemen. Het enige waar jij nog naar om hoeft te kijken is je bruidsjurk! Naast mijn liefde voor unieke bruiloften en evenement-concepten ben ik ook gespecialiseerd in het organiseren van culturele en muzikale evenementen. Theatervoorstellingen, promsconcerten of koorfestivals? You name it, I love it! Heb je nog een evenementenvergunning nodig? Laat mij de details uitzoeken en jouw evenement de ‘gunfactor’ geven die het nodig heeft.

Daarnaast heb ik een goed tekstgevoel waardoor ik je ook op communicatiegebied kan helpen en ik ga een uitdaging niet uit de weg. Voor de opleiding Commerciële Economie – International Event, Music & Entertainment Studies studeerde ik af op subsidie en sponsoring. Een mond vol, maar als je deze opleiding gedaan hebt is er maar één missie; van ieder evenement een pareltje maken! Al tijdens mijn studie ben ik Clown Mika Entertainment begonnen, de kinderentertainment tak die ontstaan is vanuit een hobby, en nu nog steeds een onderdeel van The Event Composer is. Ook ‘The Project Composer’, ‘The Balloon Composer’ en ‘The Wedding Composer’ zijn geregistreerde handelsnamen  die verwijzen naar de subonderdelen projectmanagement en kinderentertainment.

Na wat omzwervingen in zowel commerciële- als evenementenfuncties doe ik nu waar mijn hart ligt. The future is exciting!

Marsha als slagwerker