Logo The Event Composer Groen

Ga je zelf een evenement organiseren of ben je op zoek naar iemand die de organisatie van je evenement uit handen neemt? The Event Composer heeft de touwtjes in handen en maakt het onmogelijke mogelijk. Een uitdaging, daar hou ik van! Een uniek evenement organiseren en creëren vind ik ook erg fijn! Wil je bijvoorbeeld trouwen op een locatie waar dit standaard niet mogelijk is of een supertof (bedrijfs)feest of borrel organiseren? Ik ga met de gemeente of eigenaar van de locatie in gesprek om de mogelijkheden in kaart te brengen en de juiste vergunningen aan te vragen

Weddingplanner

Als weddingplanner kan ik bovendien de hele organisatie van je bruiloft uit handen nemen. Het enige waar jij nog naar om hoeft te kijken is je bruidsjurk! We beginnen met een oriënterend gesprek om te bepalen wat jullie wensen zijn. Aan de hand van een complete checklist bekijken we samen de mogelijkheden en help ik jullie aan ideeën. Gedurende de voorbereiding werken we toe naar een unieke bruiloft die tot in de puntjes verzorgd is. Ik neem alles uit handen en ben het aanspreekpunt voor leveranciers en gasten.

Culturele evenementen

Naast mijn liefde voor unieke bruiloften en evenement-concepten ben ik ook gespecialiseerd in het organiseren van culturele evenementen. Je kunt hierbij denken aan producties als een theatervoorstelling, promsconcert of koorfestival. Mijn muzikale en culturele achtergrond geeft me de benodigde kennis en passie om ook cultuur gerelateerde evenementen tot een succes te maken. Bovendien kan ik je helpen met het uitwerken en indienen van fonds of subsidie aanvragen.

De organisatie van je evenement uitbesteden?

In een persoonlijk gesprek bepalen we wat je behoeftes zijn en welke onderdelen ik van je over kan nemen. Je kunt daarbij denken aan programmering, aankleding en styling, catering, bereikbaarheid, parkeergelegenheid, veiligheid en marketing en PR. Ik beschik over een breed netwerk van specialisten waardoor we voor iedere uitdaging een oplossing kunnen vinden.

Leo Simons

Dirigent/Componist/Arrangeur

“Als artistiek leider van de productie “A Night at Vegas” heb ik het geluk gehad om Marsha als linker en rechter hand te hebben voor allerhande zaken welke niet binnen mijn muzikale pakket vielen. Een gedreven talent in het organiseren van grote evenementen. Niet binnen de kaders maar lekker “Out of the Box” Ik kan dan ook terug kijken op een meer dan geslaagde samenwerking.”