WEDDINGPLANNER

Als weddingplanner organiseer ik jullie bruiloft van A tot Z. We beginnen met een oriënterend gesprek om te bepalen wat jullie wensen zijn. Aan de hand van een complete checklist bekijken we samen de mogelijkheden en help ik jullie aan ideeën. Wil je een unieke trouwlocatie, een speciaal thema, een gekke trouwambtenaar, top (kinder)entertainment of het perfecte jazzbandje? Samen stellen we een concept samen. Vervolgens ga ik met jullie wensen en dromen aan de slag om in het volgende gesprek het geheel verder vorm te geven. Gedurende de voorbereiding werken we toe naar een unieke bruiloft die tot in de puntjes verzorgd is. Ik neem alles uit handen en ben het aanspreekpunt voor leveranciers en gasten. Het enige wat je nog zelf hoeft te doen is een trouwjurk/kostuum uitkiezen en mij vertellen over hoe jullie de mooiste dag van jullie leven voor je zien!

Ceremoniemeester

Vind je het leuk om een gedeelte van jullie bruiloft zelf te organiseren maar kun je wel wat hulp en advies gebruiken? Als ceremoniemeester ben ik niet alleen het aanspreekpunt op jullie grote dag maar begeleid ik je ook in de aanloop daar naartoe. Ik kan je bijvoorbeeld helpen in het maken van een timetable; hoe ga je de dag indelen en heb je ook gedacht aan de aankomst van de avondgasten? Ben je nog op zoek naar een trouwfotograaf die bij jouw wensen en thema past? Heb je alle benodigde vergunningen en ontheffingen?  Samen lopen we alles door en zetten we de puntjes op de i!

Eigen trouwlocatie

Dat ene speciale plekje aan het water, de tuin van je ouders of dat oude fort? Waar zouden jullie het allerliefst willen trouwen? In Nederland zijn er verschillende locaties die door de gemeente al als trouwlocatie zijn bestempeld. Het is echter ook mogelijk om te trouwen op een locatie naar keuze! Hiervoor dient de locatie door de gemeente goedgekeurd te worden als ‘trouwlocatie voor één dag’ en heb je vaak nog een aanvullende evenementenvergunning en ontheffingen nodig. Als weddingplanner breng ik alles voor je in kaart, dien de aanvragen in en ga indien nodig in gesprek met de gemeente om tot een goedgekeurde vergunning te komen. 

Eigen trouwambtenaar

Als je gaat trouwen krijg je van de gemeente een trouwambtenaar toegewezen. Het is echter ook mogelijk om een trouwambtenaar te kiezen die al wel beëdigd is als BABS maar nog niet aangesloten is bij de gemeente waar je gaat trouwen. Het gaat hierbij vaak om Bekende Nederlanders die je ook kunt boeken als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Daarnaast kun je ook een ‘trouwambtenaar voor een dag’ aanwijzen die eventueel samen met een beëdigd ambtenaar de huwelijksvoltrekking uitvoert. Dit kan bijvoorbeeld een familielid of vriend(in) zijn. Voor beide opties moet er een aanvraag bij de gemeente gedaan worden. Binnen mijn netwerk beschik ik ook over een aantal trouwambtenaren die jouw bruiloft tot een pareltje maken en in heel Nederland actief zijn!