Evenementen vergunning

Bij het organiseren van een evenement heb je vaak een evenementenvergunning nodig. Wil je bijvoorbeeld trouwen op een locatie naar keuze? Een evenement organiseren op een ongewone en unieke plek? Denk dan aan het aanvragen van de juiste vergunningen en ontheffingen.

Per gemeente kunnen er verschillen zijn in de eisen die men stelt aan een evenementenlocatie en soms gelden er andere regels. Een trouwlocatie moet bijvoorbeeld altijd publiekelijk toegankelijk zijn, daarom is trouwen op een varende boot niet mogelijk. Een boot die aan de kade blijft liggen tijdens de ceremonie kan echter wel! De trouwambtenaar moet bij slecht weer beschut kunnen staan en daarnaast moet er vaak een evenementenvergunning en horecaontheffing aangevraagd worden voordat de gemeente een trouwlocatie goedkeurt. Ook kan het voorkomen dat de brandweer de locatie eerst wil toetsen en veelal zijn er kosten verbonden aan de vergunningsaanvraag. 

Aanvraag evenementenvergunning uitbesteden?

Ik breng alles voor je in kaart, dien de aanvragen in en ga indien nodig in gesprek met de gemeente om tot een goedgekeurde vergunning te komen. Wist je dat ik ook je de complete organisatie van je evenement of bruiloft voor je kan verzorgen? Neem eens contact met me op zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen.

"Ik breng alles voor je in kaart, dien de aanvragen in en ga indien nodig in gesprek met de gemeente om tot een goedgekeurde vergunning te komen."
Marsha Damen
Marsha Damen
Eventmanager